De voordelen van het aminozuur L-carnitine tijdens het afvallen

De voordelen van het aminozuur L-carnitine tijdens het afvallen

Wil je graag snel afvallen? Dan kan het aminozuur L-Carnitine je helpen. Het is van belang voor de stofwisseling en veel mensen hebben (helaas) te maken met een tekort aan L-Carnitine, dat heeft te maken met de huidige voedingspatronen. Een tekort aan dit aminozuur kan leiden tot hart- en vaatziekten, maar ook tot obesitas en een te hoog cholesterol. We hebben aminozuren nodig voor een gezonde en goede stofwisseling. Iedere dag willen we optimaal functioneren. Ons lichaam maakt 80% van de aminozuren zelf aan. 20% halen we uit voeding, te denken aan kip, melk en ei. Het tekort aan aminozuren is iets waar veel mensen mee te maken hebben, want we veranderen continu van voeding.

Waarom L-Carnitine?

Om af te kunnen vallen moet je stofwisseling in orde zijn. Het aminozuur L-Carnitine is van belang bij je spijsvertering. De vetten in je lichaam kunnen namelijk pas verbranden wanneer deze in aanraking komen met L-Carnitine. Een tekort wil zeggen dat vetten niet worden verbrand en daardoor word je dikker. Bij ouderen speelt dat ook een rol, want je lichaam maakt dan automatisch minder van dit aminozuur aan. Wanneer je af wil vallen, is het advies om extra L-Carnitine in te nemen.

L-Carnitine, de voordelen

Als je af wil vallen en je kiest voor L-Carnitine, dan maak je een verstandige keuze. Het is namelijk gezond en het kan geen kwaad voor jouw lichaam. Als je teveel aan L-Carnitine binnen krijgt, dan zal je lichaam dat zelf afscheiden via de urine. Je krijgt er ook extra energie van en het is een lichaamseigen stof, waardoor het geen kwaad kan om het te gebruiken tijdens het afvallen.

Wil jij afvallen met L-Carnitine?

Iedereen die af wil vallen kan er nu voor kiezen om L-Carnitine te gebruiken. Je moet het wel zien als een aanvulling op je dieet. Gezonde voeding en voldoende bewegen horen hier dus ook bij. Door op deze factoren te letten kun je tot een gezond gewicht komen. Sta er achter wanneer je begint met afvallen en ga er voor de volle 100% voor, zodat je snel resultaat gaat zien.
Vet verliezen met L-Carnitine

You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply