Afvallen met gezonde voeding

Afvallen met gezonde voeding en tussendoortjes

Wil je snel afvallen? Maak dan gebruik van gezonde voeding. Je kunt een speciaal dieet kiezen om het aantal calorie├źn sterk terug te schroeven, maar je zal dan ook een stuk minder belangrijke bouwstoffen innemen. Met gezonde voeding zorg je ervoor dat je meer gezond door het leven kunt gaan, terwijl je aan de andere kant gewoon voldoende en gevarieerd kunt blijven eten. Je kunt bijvoorbeeld afvallen met gezonde voeding door gebruik te maken van de producten van De Weegschaal. Dit is een website met 100% natuurlijke voedingsproducten, waar je bovendien kunt rekenen op 40% korting.

Varieer je voeding

Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende variatie aanbrengt in je voeding. Het afvallen met gezonde voeding lukt namelijk het best wanneer je zowel groenten, fruit, onverzadigde vetten, granen en zuivel inneemt. Maak gebruik van de bekende Schijf van Vijf en zorg er op die manier voor dat het afvallen met gezonde voeding een maximaal effect heeft. Wil je gebruik maken van een aantal recepten om wat inspiratie op te doen? Wij hebben 202 Heerlijke Recepten voor een Platte Buik voor je verzameld, zodat je daar op een eenvoudige manier mee aan de slag kunt gaan.

Gezonde tussendoortjes

Zorg er daarnaast voor dat je alle tussendoortjes die je neemt zo gezond mogelijk kiest, aangezien je de resultaten van het afvallen met gezonde voeding anders in gevaar kunt brengen. Probeer een koek, chocolade of wat cola en chips bijvoorbeeld aan de kant te zetten en zorg aan de andere kant voor een gezonde salade of een gezond glas drinken. Op die manier kun je effectief afvallen met gezonde voeding en zorg je er ook daadwerkelijk voor dat je gewicht kunt gaan verliezen.

Maak een smoothie

Maak bijvoorbeeld eens een smoothie, aangezien dit een drankje van vers fruit is, waarmee je enorm veel vitaminen binnenkrijgt. Aan de andere kant zitten er maar weinig calorie├źn in, waardoor je een heel goede stap zet binnen het afvallen met gezonde voeding. Daarnaast kun je bijvoorbeeld denken aan wat noten, een mueslireep of suikervrije popcorn. Ook magere kaas en een bakje yoghurt of kwark zijn een prima keuze, tijdens het afvallen met gezonde voeding. Wil je een smoothie maken? Klik hier 50 Groene Smoothies in een Handomdraai voor het handige receptenboek, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je een gezonde drank op tafel kunt zetten.

Meer weten over gezonde voeding?

Wilt u meer te weten komen over voeding en vooral de dingen die vaak verborgen worden gehouden? Lees dan eens mijn artikel ”Vet Verbrand Geheimen
Hier wordt in een animatie video uitgelegd waarom veel mensen het resultaat die ze voor ogen hebben niet bereiken, dus niet afvallen.

Share Button