Afvallen met slimrun

Wat is slimrun?

Slimrun is een programma dat je kan kopen en downloaden op je mp3, ipod of smartphone. Eenmaal je het programma hebt staan zal je stap voor stap leren gezond bewegen. Dit is geen hardloop programma, maar een programma geschreven om op een gezonde manier in beweging te blijven. Eenmaal je start met het programma zal je een coach horen die je zal begeleiden bij je afvalkuur. Deze zal je blijven motiveren en vertellen wat je allemaal moet doen. Dankzij de slimrun blijf je dus gezond en kan je snel leren afvallen.
.

Hoe kan je afvallen met slimrun?

Slimrun is ontworpen om je voornamelijk in beweging te brengen. Het is wetenschappelijk bewezen dat je het meeste gewicht kan verliezen wanneer je hartslag tussen de 60 a 75% van zijn maximaal bereik kan kloppen. Door met het slimrun programma in beweging te blijven zal je op een prettige manier veel gewicht kunnen verliezen.

Waar kan ik slimrun bestellen?

Slimrun is te koop in pakketten. Je start logischerwijs met pakket 1 en bouwt zo geleidelijk aan verder. Ben je aan het laatste pakket? Dan zal je al heel wat kilootjes zijn afgevallen en veel gezonder leven.

Door op deze link te klikken kan u naar de website gaan van slimrun waar u hem tevens ook kan aanschaffen. Ik kan dit programma zeker aanraden met dat ik het zelf bijna dagelijks gebruik. Een top programma wanneer je net zoals zovele anderen wat wil doen aan het overtollig vet.

Share Button