Gezond snel afvallen met smoothies

Afvallen met smoothies

Wil je snel afvallen en houd je er niet van om meer te gaan sporten? Je kunt uitstekend gebruik maken van smoothies, waarmee je ervoor zorgt dat je op een leuke manier gewicht kunt verliezen. Je drinkt gepureerd fruit, wat bovendien veel beter voor je is dan de frisdrank waar we doorgaans snel naar grijpen. Dankzij het afvallen met smoothies kun je gewicht verliezen, terwijl je aan de andere kant voldoende vitaminen en mineralen binnen zal krijgen.

Wat is een smoothie?

Een smoothie is eigenlijk niets anders dan gepureerd fruit, terwijl je er een heerlijke snack mee op tafel kunt zetten. Het is een gezonde keuze, waarmee je bovendien je hongergevoel kunt stillen. Probeer in ieder geval iedere drie uur iets te eten en maak eens gebruik van een smoothie om af te vallen.
Maak je al wat langer gebruik van de mogelijkheid tot afvallen met smoothies en ben je bovendien op zoek naar een andere snack? Wat dacht je van een paar noten, een gekookt ei, magere kaas of wat yoghurt of kwark. Dit zijn stuk voor stuk gezonde tussendoortjes, waardoor jij je gewicht op peil kunt houden.

Hoe maak je een smoothie?

Wil je graag afvallen met smoothies en ben je benieuwd hoe je deze maakt? Neem bijvoorbeeld de volgende ingrediënten en ga zelf aan de slag:
– 1 banaan
– 1 eetlepel honing
– 0,5 deciliter granaatappelsap
– 0,5 deciliter melk
– 0,5 deciliter ananassap
– 1 ei
– IJsblokjes

Zoals je ziet kun je het afvallen met smoothies vormgeven aan de hand van een aantal gezonde ingrediënten. Doe de verschillende ingrediënten in de blender en maak er op die manier een leuke en kleurige drank van. Je kunt op die manier afvallen met smoothies, zodat je snel uit kunt komen op het gewicht dat je al tijden lang voor ogen hebt.

Wil je meer recepten om Smoothies te maken?

Wil je meer recepten om smoothies te maken, dan is de Smoothie Recepten Bijbel onmisbaar in jou keuken.

Hieronder heb ik een paar linkjes geplaats voor heerlijke recepten om zelf jouw smoothies te maken, bijvoorbeeld 50 Groene Smoothies in een Handomdraai (zeer gezonde smoothies die jouw helpen bij het afvallen) en een receptenboek met fruit, dieet en ontbijt Smoothies.

10 heerlijke GRATIS smoothies

Share Button