Kettlebell Workout

Vet verbranden met de Kettlebell workout

Wil je gebruik maken van een intensieve Kettlebell workout? Je kunt zowel kracht, stabiliteit als uithoudingsvermogen trainen, waardoor je een groot aantal calorieën kunt verbranden en je op een heel effectieve manier af kunt gaan vallen. Je zal na een Kettlebell workout meteen merken dat je een stuk lekkerder in je vel zit. Bovendien kun je gebruik maken van een handige DVD, waardoor je precies ziet welke oefeningen je het best kunt doen.

Koop je Kettlebells

Koop Kettlebells die passen bij de ervaring die je al hebt, of het aantal kilo’s dat je kwijt wilt raken. Als vrouw kies je over het algemeen een wat lager gewicht, aangezien je daarmee voorkomt dat je te gespierd wordt en de meer slanke bouw verloren gaat. Als man kun je wat meer gewicht kiezen om niet alleen je vetpercentage te verlagen, maar daarnaast ook je spierkracht te vergroten. Houd er rekening mee dat je een meer atletische bouw krijgt, maar dat je niet direct een spierbundel zal worden.

Schaf een van de volgende varianten Kettlebells aan:Kettlebell workout

kettlebell 2kg
kettlebell 4kg
kettlebell 6kg
kettlebell 8kg
kettlebell 10kg
kettlebell 12kg

DVD met oefeningen

Je kunt zelf op zoek gaan naar geschikte oefeningen tijdens de Kettlebell workout, maar je kunt daarnaast gebruik maken van speciale DVD’s die er beschikbaar zijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Strakke buikspieren Kettlebell workout voor vrouwen , voor mannen met 12kg of voor mannen met 16 kg. Je zorgt er met deze trainingen voor dat je op een heel effectieve manier kunt gaan sporten. Volg de instructies op de DVD’s en zorg er daarmee voor dat je de Kettlebell workout kunt gebruiken om af te vallen en spierkracht op te bouwen.

Korte trainingen

Houd er rekening mee dat een Kettlebell workout niet lang hoeft te duren. Je kunt een intensieve training doen die maximaal 25 minuten duurt, waardoor je daar eenvoudig een paar keer in de week tijd voor vrij kunt maken. Tijdens de training zal je lichaam stoffen aanmaken die zorgen voor een goede vetverbranding. Daarnaast maakt je lichaam meer hormonen aan, die zorgen voor een verjongingseffect. Wat dat betreft is het een uitstekend idee om binnenkort aan de slag te gaan met de Kettlebell workout, dus schaf direct je Kettlebells en een DVD aan!

Share Button