Snel afvallen

Snel afvallen door beweging, gezonde voeding en gewoontes.

Wil je snel afvallen en er zeker van zijn dat je vervolgens ook daadwerkelijk op je gewenste gewicht kunt blijven? Wij bieden je verschillende handige tips en producten aan, waarmee je het bekende Jojo-effect kunt voorkomen en je op basis van voldoende beweging en een gezonde voeding uit kunt komen op je ideale gewicht. Je kunt het afvallen snel beginnen en hier krachtig mee van start gaan, maar zorg er vooral voor dat je een doel voor ogen neemt.

Voorkom het Jojo-effect

Uit onderzoek is gebleken dat het afvallen snel werkt wanneer je een streng dieet kiest, maar dat de kans daarnaast groot is dat je na afloop weer snel aan zal komen. Dit noemen we het Jojo-effect, waarmee je uiteindelijk niets bereikt en je zelfs zwaarder kan worden. Het is beter om het snel afvallen even te laten varen en hier iets meer de tijd voor te nemen. Zorg voor een goede motivatie en een gezonde manier van afvallen. Op die manier bereik je uiteindelijk sneller resultaat en kun je rekenen op het gewicht dat je wilt bereiken.

Zorg voor voldoende beweging

Zorg daarnaast voor voldoende beweging kettlebell workout, op het moment dat je gebruik gaat maken van een dieet. De kunst van het snel afvallen is het koppelen van een positieve beloning of waardering, aan de inspanningen die je doet. Op het moment dat je een dieet start en je meer gaat bewegen, zal je merken dat je af begint te vallen. Je hersenen koppelen het snel afvallen onbewust aan het meer bewegen, waardoor de kans groter is dat je dit ook na afloop van het dieet vol kunt houden. Je zorgt er met voldoende beweging voor dat je meer gezond door het leven kunt gaan en je na het snel afvallen ook daadwerkelijk op je gewicht kunt blijven.

Snel afvaAfvallenllen met gezonde gewoontes

Zorg er tenslotte voor dat je gezonde gewoontes op kunt pakken, aangezien die je enorm helpen bij het snel afvallen. Maak gebruik van de verschillende programma’s en DVD’s die we hier op de website aanraden, zodat je geen last zal hebben van het Jojo-effect en je op een heel degelijke manier toe kunt werken naar je streefgewicht. Snel afvallen is goed mogelijk, maar zorg ervoor dat je dit op een verantwoorde manier doet, zodat je er ook op termijn plezier van blijft houden.

Wat zijn gezonde gewoontes?

Om niet in het jojo-effect te geraken is het handig om te weten wat gezonde voeding en gewoontes eigenlijk zijn, op mijn website heb ik een artikel geschreven over hoe jij ontdekt waarom gezond vaak niet gezond blijkt te zijn. Ontdek de Vet Verbrand Geheimen om gezond snel af te vallen.

 

 

Afvallen


Check PageRank

Share Button