Soep dieet om snel af te vallen

Soep dieet

Het soep dieet biedt je de mogelijkheid om snel af te vallen, aangezien je in een week tijd 4 – 7kg aan gewicht kunt verliezen. Je zorgt er daarmee voor dat je klaar bent voor de zomer op het strand of de boulevard, of je tijdens die bijzondere gelegenheid prachtig uit zal zien. Gebruik het soep dieet nooit te lang achter elkaar, maar ga er gerust meerdere keren mee aan de slag.

Een week lang

Je kunt het soep dieet maximaal 7 dagen achter elkaar gebruiken. Na deze week is het van belang om minstens 2 dagen te eten zoals je dat gewend bent. Wil je nog meer gewicht verliezen? Dan kun je het soep dieet daarna opnieuw inzetten. Zorg er in ieder geval voor dat je de belangrijke verschillende voedingsstoffen voldoende binnen blijft krijgen. Het soep dieet zorgt voor een vetverbrandingssoep, waar nauwelijks calorieën inzitten, terwijl je aan de andere kant toch geen hongerig gevoel zal krijgen.

Variaties op het soep dieet

Het soep dieet bestaat uit een vaststaand recept, dat al lange tijd bekend is. In de loop der jaren zijn er echter een aantal variaties ontstaan. Houd je bijvoorbeeld niet zo van witte kool of paprika? Dan heb je de mogelijkheid om dit te veranderen in broccoli en een halve kilo spruiten. Wat dat betreft kun je het soep dieet zo vormgeven dat je snel af kunt vallen, met behulp van een soep waar je bovendien van kunt genieten.

Andere populaire diëten die op mijn website staan zijn het koolhydraatarm dieet, ziekenhuis dieet ook wel crash dieet genoemd.

Share Button