Sportvoeding

sportvoeding voor krachttraining, cardio en afvallen

Als je door cardio of krachttraining niet tot jouw gewenste doelen komt kun je er ook eens over na gaan denken om sportvoeding te kopen. Dit zijn artikelen die jou kunnen helpen bij het afvallen of het kweken van spieren. Vaak is het een mengsel wat je met een andere drankje moet mixen zodat je het kan drinken. Deze hulpmiddelen zullen jou kunnen helpen als je wilt gaan afvallen of juist vet omzetten in spiermassa.

Onder sportvoeding kun je ook allerlei producten vinden die de prestaties tijdens het sporten beïnvloeden. Als wielrenners een grote koers van drie weken lang rijden dan eten ze vaak heel veel energierepen onderweg. Dat doen zij om hun lichaam genoeg voedingsstoffen te geven voor de zware fysieke inspanningen die zij leveren.

AfslankenAmino’sCreatineEiwittenFatBurnersMineralenOmega3Pre WorkoutSpieropbouw supplementenVitaminesWhey-perfection.

Ook is het erg belangrijk dat je tijdens het sporten veel water drinkt omdat je er zo voor zorgt dat de afvalstoffen van jouw spieren goed weggevoerd kunnen worden. Er zijn ook allemaal shakes beschikbaar die jou een extra impuls kunnen geven als het om krachttraining gaat. Verder zijn er shakes verkrijgbaar speciaal ontworpen voor het herstel van de spieren.

Voedingssupplementen die onmisbaar zijn voor iemand die echte resultaten wil bereiken, kwa spieren en massa zijn:

Creatine
whey-perfection
dextrose-professional
Aminozuren bcaa-pure-caps
vitamines en mineralen Opti-men

Voor de wat goedkopere vitamines en mineralen is deze een goede optie, vitamines-en-mineralen Sports-multi

Voor meer online sportvoeding kun je terecht bij Bodyenfitshop.nl

Share Button